Абонаментно почистване на офис - предпоставка за успех

Развитието и успеха зависи от редица фактори, зад всеки от които стои екип от професионалисти, отговорни за качественото изпълнение на тези жизненоважни за всяка компания процеси. В търсене на най-добрите решения през днешното супер динамично ежедневие, един също така изключително важен фактор бива пренебрегнат и оставен на заден план. Този фактор на външен вид изглежда елементарен и често е подценяван, но винаги е причина за сериозни здравословни проблеми на служителите и дестабилизация на работния процес.

Знаете ли, че занижената и неконтролирана хигиена в работната среда води до ниска работоспособност и слаба производителност на служителите и не само. Стресът един от най-големите врагове на работния процес често е причинен от занижена хигиена в санитарни помещения и кътовете за хранене офиса. Външния вид на работните помещения правят впечатление и на Вашите клиенти и партньори, така в процес на работа е възможно да загубите много повече пренебрегвайки темата, свързана с почистването на офиса. 

Всеизвестно е, че средствата изразходвани за тази дейност, както и дейностите предвидени в нея, често не са планирани оптимално, а след това ефекта е незадоволителен и води до чиста загуба. Успешния подход за почистване на офиса тук изисква много повече от познания за боравене с метлата. Като професионалисти в сферата на почистването ние от iCare се ангажираме да бъдем до Вас още от самото начало на планиране на всички необходими дейности.  Тези дейности са свързани и съобразени със спецификите на Вашата работна среда, подбор на материали, консумативи, оборудване и  разбира се изпълнението, градивно подплатени с нашия експертен опит. Целта на нашата фирма за почистване - iCare  е да помага на ръководния състав на всяка уважаваща себе си компания, в процеса на вземане на решения, свързани с почистването и поддръжката на работната среда.

Заявете безплатна консултация за Вашия обект Заедно ще обърнем внимание на всички подробности и ще Ви препоръчаме план за действие, който да гарантира здравето и безопастността на Вашите служители, както и професионалното почистване и желания вид на Вашата работна среда.

 Нашата препоръка ще включва:

  • Видове почистване, необходими за удовлетворяване на вашите специфични нужди.
  • Очакваната честота на абонаментно почистване, необходима за постигане на целите Ви.
  • Области, изискващи специално внимание.
  • Ще говорим и за видовете почистващи продукти и оборудване, които ще бъдат използвани, за да се постигнат най-добри резултати.

За да получите безплатна консултация за почистване, трябва само да се свържете с нас на тел + 359 893 038 975. След това ще уговорим посещение от наш специалист в удобно за Вас време.

Очакваме с нетърпение възможността да спечелим вашето доверие!