Как да преобразите дома си в няколко лесни стъпки

 Пролетта е сезонът за почистване в София и на ремонтите и освежаването на домовете и сме сигурни, че и вие вече имате планове за промяна в жилището си.

Може би тъкмо сега се чудите как да направите така, че с малко средства да преобразите дома си?

Ето няколко лесни и много ефектни начина да промените интериора на жилището си, без да влагате много средства.

Иска ви се да смените цвета на стените?

 Вместо да купувате скъпи бои, да се разправяте с майстори и да губите време, можете да сложите стикери за стени. Стикерите за декорация в момента са много актуални, освен това можете да ги откриете в много голямо разнообразие от десени и да ги поставите сами и то много бързо и лесно.

Старата ви холна гарнитура ви дразни и ви се иска да я смените?

Не бързайте! Можете съвсем лесно и евтино да я промените до неузнаваемост и то както на вас ви харесва. Просто изберете подходяща нова тапицерия, с която да облечете дивана и табуретките, поставете няколко възглавници върху дивана и от старата ви холна гарнитура няма да остане и спомен.

За холна маса може да ви послужи стария скрин от баба. Просто го почистете добре, лакирайте го и го поставете в хола.

Няколко високи лампиона, разположени на подходящите места в дневната, една етажерка, пълна с цветя и любимите ви джунджурийки, един - два медни свещника и дневната ви ще с напълно нова визия.

Антрето ви ще изглежда по различен начин само с помощта на една нова закачалка,  няколко колажа или картини по стените и две- три саксии с цветя, поставени на подходящите места. В момента много модерни са високите закачалки тип „виенски”, каквито със сигурност има във всяка стара къща, така че попитайте баба дали не събира някоя такава закачалка прах на тавана.

Сега ви остава само да потърсите фирма за почистване в София, която да изчисти дома ви до блясък и ето, че без да влагате много средства, само с много въображение и желание жилището ви може да бъде напълно преобразено.